Meillä on, ymmärrettävästi, alkuvuodesta asti puhuttu kirjan tekemisestä niin kotona kuin töissäkin. Nyt näyttää siltä, että olen saamassa kilpailijan. Sivut ovat jo kutakuinkin valmiit ja pieni kustantajani on varsin ammattimaisesti orientoitunut.

minikirjailija minikirjailija_03 minikirjailija_06

Tarina on kuulemma sen verran hurja, että se ei sovi ihan perheen pienimmille. Siinä kun on se ”tornadokohtaus”. Ymmärrän, ilmeisesti sisältö on suunnilleen K5. Jään mielenkiinnolla odottamaan, että saamme tekstit valmiiksi.

minikirjailija_10 minikirjailija_12

Tämä tulee tekijän mielestä ehdottomasti myyntiin, hinnaksi uuden aluevaltauksen tehnyt lapseni on päättänyt kolmetoista euroa.

minikirjailija_02 minikirjailija_07 minikirjailija_05

Saa nähdä kumpi kirjoistamme ehtii ensin markkinoille.

minikirjailija_04

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *