Valokuvanäyttelyni teokset kotiutuivat turneeltaan ja osa niistä jätettiin tänne kotiin (osa etsii muuten vielä kotia!). Yksi valtavista teoksista valtasi keittiön paraatipaikan ja samalla teimme muutamia muita pieniä muutoksia kodin sydämeen.

kullaberg kullaberg_03

Näkyvin muutoksista ainakin näin omaan silmään lienee epämääräisten, työkiireiden aikana kasaantuneiden tavarakasojen häviäminen näkyvistä mutta eivät nuo uudet tuolitkaan ollenkaan hassummilta näytä. Oikeastaan niitä ei edes huomaa ellen erikseen kerro niiden olevan uusia ja se jos mikä kertoo niiden sopivuudesta tänne.

kullaberg_07 kullaberg_10kullaberg_16

Mustanpuhuvat tuttavuudet ovat Ikeasta, ihastuin tähän teollishenkiseen työtuoliin heti kun se tuli vastaan ja koska ruokapöydän tuolien päivitys on pyörinyt mielessä jo pidempään, päätimme nyt ryhdistäytyä tämän asian suhteen. Syysiltoihin tämä synkeämpi look sopii mainiosti ja koko keittiö näyttää huomattavasti viimeistellymmältä nyt.

kullaberg_02kullaberg_06 kullaberg_12

Pöydän päätyyn muutti myös maailman kaunein öljylamppu, se oli valitettavasti myyjän sanoin koko konsernin viimeinen eli se joutuu sopeutumaan lasikupujen laumaan ilman lajitoveria. Lamppuöljykin on vielä tuomatta toimistolta, onneksi sitä on kuitenkin pullotolkulla tuon kuumottavan harrastuksen takia.

kullaberg_05 kullaberg_08 kullaberg_11

Mitään muuta kovin kummallista keittiössä ei olekaan tehty mutta jollain tavalla ne tututkin esineet ja elementit tuntuvat löytäneen paikkansa paremmin uusien ystäviensä seurasta. Ehkä se on se klassinen vaihtelu virkistää tai sitten kyse on vain siitä alussa mainitusta siivoamisesta. Yhtä kaikki kyllä tässä keittiössä kelpaa taas syödä, seurustella, askarrella ja hengailla syksyn velloessa ympärillä.

kullaberg_20kullaberg_19