Kulunut vuosi on ollut yhtä aikaa rakas ja raskas. Tunnelmat näin viimeisinä tunteina ovat melko ristiriitaiset mutta jotain tärkeää olen matkan varrella oppinut ja nyt kerron sen myös sinulle. Lähde sinäkin näillä eväillä vuoteen 2017, niin minäkin aion tehdä.

glitter16

Jätä taaksesi.

Pudota harteiltasi kaikki taakat. Jätä ne oven taakse, lenkkipolulle tai vaikka sinne skumppalasiin. Anna niiden valua pois ja lähde eteenpäin kevyemmin kantamuksin. Siivoa pois ne hankkeet, ihmiset, rutiinit ja ajatukset, jotka vain tahraavat arkesi ja tarraudu niihin, jotka saavat sinut hehkumaan.

glitter16_08

Rakasta. 

Rakasta elämää ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Ihmisiä, jotka antavat sinun olla sinä ja niitä hetkiä kun koet olevasi oikeassa paikassa. Anna niille se painoarvo, joka niille kuuluu.

glitter16_07

Luota itseesi.

Seiso sen takana mitä teet. Usko itseesi, luota intuitioosi ja seuraa vaistoasi. Kyllä sinä tiedät mihin olet menossa kun vain maltat kuunnella. Ja jos et sinä usko niin miksi niin tekisi kukaan muukaan?

glitter16_02

Lisää glitteriä.

Älä arkaile kuorruttaa kulahtaneita päiviä juhlatunnelmalla, arkikampausta hiusglitterillä tai lastenhuonetta kolmin jouluvaloin. Elämässä ei voi koskaan olla liikaa juhlaa, säihkettä tai kimallusta. Kyllä sitä harmaata sitten riittää taas vaikka vähän sirottelisi hileitä sekaan.

glitter16_03

Ihanaa ja säihkyvää uutta vuotta juuri sinulle. Olkoon se täynnä kaikkea sitä mitä et ole edes uskaltanut vielä toivoa. Ja tietysti myös sitä glitteriä!