Vaikka olenkin venynyt, valvonut, puurtanut ja uskonut tähän kaikkeen, ei tästä olisi tullut mitään ilman kaikkia niitä ihmisiä ympärilläni. Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen ja onnellinen kaikista niistä persoonista, joita elämääni on tavalla tai toisella tullut. Tänä vuonna halusin kertoa sen myös heille. Usein ne tärkeät, korvaamattomat asiat jäävät siellä arjen kaahotuksessa sanomatta, joten kirjoitin ne kirjeiksi.

letters_04letters_03

Olen kirjoittanut näitä jo muutaman viikon. Kappale kerrallaan kun on ollut aikaa tai on tullut mieleen jotain tärkeää, jonka haluan sanoa. Nyt kirjeet ovat valmiit ja kuoret sinetöity. Aion ojentaa ne yksi kerrallaan saajille. Sitä mukaa kun tapaan heidät taas.

letters_07letters_05

Läheisten tuki on aina tärkeää mutta erityisesti viime vuosina on menty niin äärirajoilla ettei se olisi onnistunut ilman heitä. Näissä kirjeissä on paitsi kiitoksia, myös laveita kappaleita näiden ihmisten hyvistä, kauniista ja hienoista puolista. Lisäksi mukana on muistoja kunkin ihmisen ja minun yhteiseltä matkalta, minulle mieleen jääneitä hetkiä, pieniä ja suuria.

letters_02

Pitäisi paljon useammin antaa hyvää palautetta, kehua ja kannustaa. Muistuttaa ihmisiä siitä miten hienoja ja tärkeitä he ovat.

letters_08

Ehkä teen näistä joulukirjeistä perinteen. Ettei mitään jäisi sanomatta niin kauan kun aikaa on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *