Yksi exä kerran tokaisi, että mitähän vittua sä vaan askartelet yökaudet, menisit oikeisiin töihin. Silloin se kirpaisi mutta nyt jo vähän naurattaa. Ne askartelut ovat vuosien varrella muuttuneet oikeiksi töiksi ja nyt voi öisin tehdä sitä mitä askartelulla yleensä tarkoitetaan.

diy_bubblepainting_03

Pyrin eroon pahasta tavasta jäädä nettiin roikkumaan kun en saa unta mutta eilen sillä oli inspiroivat seuraukset. Oikeastaan olen vähän kaivannut näitä öisiä askarteluja, joihin ei ole ollut aikaa eikä etenkään energiaa kun ne töiksi muuttuneet askartelut ovat vaatineet veronsa (in your face, eksä!). Niinpä tunsin oloni suorastaan hilpeäksi hiippailessani eilen kolmelta yöllä keittiöön kokeilemaan tätä ideaa.

diy_bubblepainting_16

diy_bubblepainting_19

Kokeile sinäkin, tätä voit toki tehdä myös päivällä. Tarvitset vain väriä, astianpesuainetta ja pillin. Niin ja tietysti jonkinlaisen astian ja paperia.

diy_bubblepainting_06

Sekoita väriä ja astianpesuainetta veteen, puhalla pillillä siihen kuplia ja länttää paperi kuplien päälle. Nosta pois ja anna kuivua. Toista niin monta kertaa kuin intoa tai paperia riittää.

diy_bubblepainting_14

Tämä helppo askarteluohje sopii mainiosti myös lapsille. (Toisin kuin tuo postauksen alussa oleva v-sana, joka on herättänyt viime aikoina ihmetystä pienessä Sanni-fanissa ja etenkin Sanni-fanin äidissä.) Jos olet jo maalannut kuplilla, kokeile ensi yönä vaikka millaista on marmorointi.

Ja lopuksi varmista, että sinulla on mies (tai nainen), joka antaa sinun tehdä öisin mitä huvittaa.

diy_bubblepainting_21

 

 

Posted in DIY

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *