Joskus sisustuskuvista tulee heti sellainen en kestä, pakko saada -fiilis. Olen vähentänyt shoppailua huomattavasti mutta antanut itselleni luvan retkahtaa, jos kohde herättää minussa suurta ja ehdotonta rakkautta (Marie Kondo, I hear you!). Tämä nerokas tyynysohva teki niin, eikä se jättänyt minua rauhaan.

 

Tykkään Ikean ratkaisuista ja äärimmilleen viedystä itsepalvelustakin. Kulut on minimoitu ja kaikki on mietitty minua varten valmiiksi. Tämä oli ensimmäinen kerta kun hämmennyin vähän. Yritäpä saada kahdeksantoista tyynyä kassalle samalla kertaa. (Kyllä, ne menevät yhteen ostoskärryyn jos on tetris-henkeä ja sorminäppäryyttä. Ja mies, joka työntää niitä toisia kärryjä.)

Ajattelin kassalle (ja autoon asti) pääsemisen olevan haasteellista mutta vähänpä tiesin. Metallirunko oli ehtaa Ikeaa, mies kokosi kirosi sen ja totesi, että eikös tähän vähän niinkuin kuulu se, että nää pitää koota pari kertaa uudestaan kun ensimmäinen kerta menee pieleen. Tämä oli kuitenkin vasta kevyttä alkusoittoa.

Kuvittele ensin niiden kahdeksantoista tyynyn kantaminen autoon (onneksi ostimme hiljattain pakun). Sitten kuvittele niiden kantaminen kotiin. Sen jälkeen kuvittele noin etusormesi mittaisia pieniä mustekaloja. Juuri niitä millä laitetaan kaikkea kiinni pyöräntarakkaan mutta huomattavasti lyhyempinä. Ja ala sen jälkeen kiinnittää runkoon normaalikokoisia tyynyjä vieri viereen, vetämällä mustekala niiden ympäri. Voit demonstroida tämän helposti ottamalla esimerkiksi kolme numeroa liian pienet farkut ja kiskomalla ne päällesi märkinä. Kahdeksantoista kertaa.

Kahdeksantoista mustekalaa myöhemmin istuimme sormet hellinä makuuhuoneen lattialla ja totesimme, että tilanne vaatii siideriä. Se olisi oikeastaan vaatinut sitä huomattavasti enemmän kuin mitä jääkaapistamme löytyi.

Vaan kylläpä kannatti. Kuvissa (ja livenä) sohva näyttää nimittäin aivan yhtä kauniilta ja seesteiseltä kuin mihin ensinäkemältä rakastuin. Se hallitsee olomakuuhuonettamme ja sai sen näyttämään siltä kuin asuisimme Ikean kuvastossa sisustuslehdessä. Ja mikä tärkeintä, siinä on myös todella hyvä juoda siideriä istua.

//

4 thoughts on “ Home | PS I love you ”

  1. Jihaa, onhan huipun näköinen sohva! Täytyisköhän itsekin alkaa taas vähän sisutamaan? Noh ehkä sitten kun pääsemme tästä juuri alkavasta putkiremontista eroon ?.

  2. Ajattelin heti, että kissat valtaavat sohvan välittömästi. Mutta ei, toinen on ties missä, ja toinen ei luovu näköalapaikastaan ikkunalaudalla. Hieno on, täytyisi tulla koeistumaan (ilman punaviiniä).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *