Olen viettänyt monenlaisia juhannuksia. Ollut perinteisesti mökillä, hukuttanut eroani (erittäin tyhjällä) terassilla keskellä Helsinkiä, puhaltanut tulta ja yrittänyt sytyttää kaatosateessa kokkoa Rotterdamilaisella uimarannalla. Käsillä olevasta juhannuksesta ajattelin tehdä juuri sellaisen kuin haluan.

Ostin kiinni menevästä ruokakaupasta savupororieskaa, kuusi tölkkiä Garage Ice Tea -juomaa, kissanruokaa, Ben & Jerrysiä, kahvipurkin ja kukkakimpun. Eiköhän näillä yksi juhannus pärjätä.

Vietän tätä juhannusta omasta halustani sekä kaupungissa että yksin. Kerrankin voin lojua hyvällä omallatunnolla sängyssä, kuunnella musiikkia, keittää kolmannet kahvit ja laittaa sekaan niin paljon piparimaustetta kuin ikinä haluan.

Olen myös kirjoittanut, lukenut ja miettinyt mitä tällä kaikella juhannuksellani tekisin.

Tähän mennessä en ole tehnyt sillä paljon mitään ja ehkä juuri siksi olo on tyyni, onnellinen. Muiden grillaus- ja kukkakuvat feedeissä hymyilyttävät, en koe jääväni paitsi mistään. Minulla on kaikki mitä voin ikinä haluta.

Savupororieskaa, kuusi tölkkiä Garage Ice Tea -juomaa, kissanruokaa, Ben & Jerrysiä, kahvipurkki ja kukkakimppu.

Lisäksi illaksi on luvattu enimmäkseen pilvistä ja skumppaa. Vai oliko se toisinpäin.

Oman elämänsä juhannusneito kuittaa.