Okei, tämä on ehkä laiskin tapa ikinä kirjoittaa blogiteksti mutta viis siitä. Yllätyin oikeasti siitä, että viime aikojen ehdottomasti kommentoiduin instapostaus koski migreeniauroja ja jälkikäteen minua vähän harmitti, että se oli noh, kevyt instanosto eikä blogipostaus.

Oikeastaan minulle on tullut sama mieleen useammankin kerran viime aikoina. Että tästäkin olisi oikeastaan voinut kirjoittaa blogiin mutta enpähän kirjoittanut. Nyt kirjoitan. Tai oikeastaan kerron mistä se koko keskustelu alkoi ja mistä se löytyy nyt.

Älyttömintä siinä koko hommassa on se, minkä yksi kommentoineista puki sanoiksi. ” Tuntuu, että yleensä leimataan joko hulluksi tai huomiohuoraksi kun kerron kärsiväni aurallisesta migreenistä ja käy ilmi, ettei mulla oo kipua ollenkaan.”

Ja saman totesin itsekin. Omani tuli kesken palaverin, asiakkaasta näkyi vain puolikas ja esittelemästäni verkkosivusta vielä vähemmän. Näppäinkomennot vedin lihasmuistista ja loput hatusta.  Miksi ihmeessä en kertonut, että mistä on kyse? (Sori rakas asiakkaani, nyt tiedät.)

No juuri siksi, että se kuulostaa niin älyttömältä. ”Hei anteeksi, mä en nää sua kokonaan mutta jatketaan vaan.”

Siksi ajattelin kirjoittaa tästä tännekin, jotta ilmiön laajuus selviäisi ehkä jollekin muullekin kuin minulle, jolle se tuli totaalisena yllätyksenä. Kirsikkana kakun päällä moni ystävistänikin kertoi kärsivänsä samasta vaivasta eikä siitä(kään!) ole ikinä puhuttu.

S I L E N T M I G R A I N E // Kirkasta oloa seurasivatkin sitten vielä kirkkaammat aurat. Edellisestä kerrasta onkin yli vuosi. Hiljainen migreeni eli näköhäiriöitä ilman pääkipua.

Sokeita pisteitä ja hyvin tämän kuvan kaltaisia vääristyneitä sahalaitaisia valojuovia koko näkökenttä täynnä.

En ole koskaan törmännyt kehenkään muuhun, jolla tätä esiintyy. Oletko sinä? ✖

#silentmigraine #migreeni #aura #migreeniaura#migraine

 

Keskustelu jatkuu edelleen sekä facebookissa että instassa.

Tunnistatko sinäkin itsesi?