Valmistaudumme juuri Oot niin ihana -brändin kanssa Lapsimessuihin ja kun meiltä toivottiin mahdollisuutta saada osastolla itsestään polaroid-kuva, ei minua tarvinnut kovin kauaa maanitella. Olin nimittäin himoinnut tätä pientä söpöläistä eli Instax miniä meille jo pidemmän aikaa.

Digiähkyn keskellä tällaiset pienet, konkreettiset asiat, kuten polaroid-kuvat alkavat tuntua entistä hurmaavammilta. Olen jo aiemmin intoillut filmikameroista ja polaroid-kamerassa viehätys on aivan tapissaan paikan päällä tulostuvan kuvan myötä. Ei nimittäin liene yllätys, että vaikka paperikuvat ihania ovatkin, jää se filmien kehitys usein vähän puolitiehen ja parempia aikoja odottelemaan.

Instax mini on juuri niin ihana, kuin miltä se näyttää. Pieni, herkullisen pastellivärinen ja helppo käyttää. Filmillä on jonkun verran hintaa mutta ei anneta sen haitata menoa. Olen ihan superinnoissani tästä. Kuvien laatukin on yllättävän hyvää epämääräisistä valaistusolosuhteista huolimatta.

Näin kuviin aina tehtävään jälkikäsittelyyn tottuneena tämä täydellinen hetkellisyys tuntuu ihan superhauskalta ja kamera pääsikin testiin heti kun se oli tänne toimistolle saapunut. Ja onhan se nyt aika maagista myös seurata sen kuvan kehittymistä siinä silmien edessä.

Lapsimessuilla voit siis tulla käymään osastollamme (6h74) ja otattaa itsestäsi messumuistokuvan pientä korvausta vastaan. Veikkaan, että messujen jälkeen tämä suloisuus jää kyllä käyttöön. Sen verran söpöjä nämä kuvat ovat.

//

Oot niin ihana goes Lapsimessut