Viime viikot ovat olleet outo sekoitus lomaa töissä ja töitä lomalla. Toimistolla vallitsee edelleen muuttokaaos, päässä tuntuu olevan tauhkaa, sekalaisia muistiinpanoja lojuu sikin sokin pöydällä ja koneella eikä kroppakaan ihan kesäkunnossa liene. Olen pikkuhiljaa siivoillut. Päätä. Konetta. Aina välillä, kun aikaa on. 

Kuvat ovat hämmentävästi kasvaneesta lapsestani, kun kävimme testaamassa kuvauslokaation uuden toimiston kupeessa. Tekstikatkelmat aivan yhtä hämmentävästi kasvaneesta Notesistani koneelta. Minulla kun on tapana käyttää sitä muistikirjana. Tänään en ole kuvannut mitään mutta olen siivonnut niin työpöytää (fyysistä ja digitaalista) kuin sitä Notesiakin. Tässä parhaat palat. Kuvista ja muistiinpanoista. Nämä toimivat myös mainiona katsauksena kuluneisiin kuukausiin, minun pääni sisään ja multiyrittäjyyteen ylipäätään.

Kuluttajalle myytäessä EU maihin alv 24%. EU.n ulkopuolelle alv0%.

Lisäksi ”Jos yritys myy ja lähettää tavaroita toisessa EU-maassa asuville kuluttajille, sen on rekisteröidyttävä kyseisessä maassa ja laskutettava tavaroista arvonlisävero maan alv-kannan mukaisesti, paitsi jos sen vuosimyynnin kokonaisarvo kyseiseen EU-maahan on maan asettamaa raja-arvoa alhaisempi (35000 tai 100000 euroa).”

#d1b8b8

TUMMA HARMAA: #666666

.infinite-widget-head-text {

font-family: ”Lato” !important;

    font-weight: bold;

    letter-spacing: 2px;

}

mä en kyllä käyttäisi näitä värejä yksittäin missään mutta tässä nää riitelee tosi kauniisti toistensa kanssa

milleniaalipinkki: f9c1c4

Tältä näyttää Operalla iPhone 6. Mun oma luuri siis. Oli jossain vaiheessa kunnossa jo. + ruutukaappaus, katkeaa oikeasta reunasta pala pois

Ah niin ja Operassa näyttää skaalaus menevän reisille edelleen tuossa vanhassa postauksessa (kahden vuoden takaa), mutta ei uusimmissa.

Sitten hinta on 78,00 EUr alv 0% 1-5 kpl. Siinä on niin monta työvaihetta.

function remove_vc_scripts(){

wp_enqueue_script(’prettyphoto’ );

wp_deregister_script(’prettyphoto’ );

}

#surunaama #suru #ikävä #kaipaus #surutyökirja #sivu #luonnos #kuvitus  #illustration #lastenkirja #kuolema 

add_action( ’wp_enqueue_scripts’, ’remove_vc_scripts’, 100 );

1) sivuilla 6&7 oleva logo on minusta parempi kuin sivuilla 13&14

2) värimaailma on hyvä, etenkin punaisen värin uudistaminen

3) kuvioista nämä ns. fraktaalikuviot ovat mieleeni (sivujen 21 yläreuna, sivun 24 taustakuva ja sivun 26 alareuna). Lisäksi myös sivun 22 kuvio on hyvä.

4) sivujen 27 ja 29 logot ovat parhaimmat.

sininen ja vihreä / havu ja farkku 30€

logo 1:2 

mahdollisimman lähelle kuvaa, pieni marginaali ylös, jpg png

15 väriä paletille, alkupää tärkeämpi (5)

punainen 

monospace / 

jee without boo

#lasttuesdaywashere #lasttuesday #graphics #graphicdesign #mountain #clean #fresh #nature #infographics #creativelife #creativebusiness

tomaatti-avokado-fenkoli-papu-ja bataatti-kikherne-cashewsalaatteja

kaikki harjoitteet sisennetään 4mm + 70% harmaalla / tämän voi poimia muutamasta mun tekemästä sieltä alusta pipetillä / HUOM! pipetillä poimittaessa valitaan koko kappale ja sen jälkeen poimitaan pipetilla kappaletyyli mutta tämä POISTAA muut muotoilut eli boldin ja kursiivin. Jos tekee tällä niin ne pitää laittaa joka kerta uudestaan paikoilleen. 

WANT TO DESIGN WEBSITES VERY MUCH

.menu-bar .exit {

}

***

Sellaista. Ei ihme, että välillä tuntuu vähän tahmealta, kun kaikki tämä lilluu vapaasti ympärillä yhtä aikaa. Onneksi on siivouspäivät ja tylliä. Tämä samaisista muistiinpanoista löytynyt sitaatti sopii hyvin päättämään tämän päättömän kokonaisuuden:

”That’s it. You’ve parked your thoughts, now it’s time to chill.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *