Tälle vuodelle on kasautunut melkoinen määrä muutoksia. Ensin muutti toimisto, sitten koti samaan aikaan kun itse reissasin Teksasiin ja takaisin. En olisi ikinä uskonut, että tähän samaan syssyyn alan tehdä vielä yrityskauppojakin.

Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan ja tunnelmat ovat vähän samat kuin synnytyslaitoksella. Tuore, hieman pöllämystynyt omistaja on väsynyt mutta onnellinen ja pieni reipas yritys voi hyvin. Strategiset mitat ovat yksi verkkokauppa, 34 jälleenmyyjää ja 67 erilaista korumallia.

1.11.2018 minusta tuli siis By Pinja -silikonikorubrändin omistaja eli toisin sanoen korutehtailija Nieminen. Melkoinen heräteostos etten sanoisi.

Liiketoimintakaupat eivät toki olisi tulleet kysymykseenkään ellei kyseessä olisi ollut minulle Oot niin ihana -kuvioista erittäin tuttu yritys ja brändi. Olemme tehneet yhteistyötäkin jo monta vuotta, ihan Oot niin ihanan alkumetreiltä asti. Kun kuulin, että uutta omistajaa etsitään, innostuin heti (YES!) ja sitten asiat alkoivatkin tapahtua varsin nopeasti.

Palatessani Teksasista, hyppäsimme kirjaimellisesti lennosta By Pinjan puikkoihin ja yritämme nyt ihan ensi alkuun lähinnä pysyä perässä ja opetella kaiken tarvittavan. Vaikka itse kaupanteko olikin helpompaa kuin ajattelin, on tässä aika monta opeteltavaa asiaa vieraasta verkkokauppa-alustasta korujen valmistusprosessiin ja väriyhdistelmiin asti.

Olen kuitenkin valtavan ylpeä, iloinen ja onnellinen, että upeaa työtä tämän eteen tehnyt Pinja luotti tämän brändin käsiini. Lupaan pitää siitä huolta ja kasvattaa sitä kuin omaani!

//

By Pinja – Safe and stylish

By Pinja Oot niin ihanassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *